Co je to karma a minulé životy

22.03.2013 14:50

KARMA a minulé životy

 

Naše DUŠE:

To jací jsme, jak vypadáme, do jaké rodiny, města, životních poměrů nebo kdy se narodíme, je součást a výsledek našich minulých životů . . .

 

Životní zkušenosti, kterými si tady na zemi musíme projít, a který nás mají někam posunout v našem vývoji, si vybíráme "my sami" ještě před našim narozením, stejně tak si na úrovni duší domlouváme podmínky s lidmi, se kterými máme nedořešené vztahy z předchozích životů, a se kterými se opět nevědomě setkáváme v tomto životě . . .

 

Každá bolest, ať už emocionální nebo fyzická, každý problém, nám jen ukazují, že někde "ve svých postojích" děláme chybu a to, že nás to bolí, je jen signál, že máme něco změnit. Tyto naše chyby vznikají na základě tzv. návykových vzorců chování a jsou uložené hluboko v našem podvědomí.

 

zdro:osud-podle- kabaly

OSUD

- je program duše. V podstatě než se narodíme,určí si naše duše co chce v tomto životě prožít. Zadá si úkoly a těmi pak musí projít.

 

Každá duše si sama dobrovolně ještě před svou inkarnací zvolí svoje duchovní (životní) úkoly,  tzv. karmické určení. Vesmír nám dal do vínku na prvním místě "svobodnou vůli", abychom si sami mohli určovat v životě směr i cestu, proto nikdy nemáme OSUD na pevno daný.

Potom "vnitřní sílu" a "moudrost" naší duše, a v neposlední řadě "prostředí", které jsme si na výuku zvolili. Tady na zemi se rodíme proto, abychom duchovně rostli . . .

 

Úkolem naší duše je se rozvíjet – a právě proto jsme zde „v těle“. Duše přišla nasbírat zkušenosti a duchovně se rozvíjet, aby opět mohla splynout s vesmírem. Smyslem tedy našeho života (životů) je zpracovat všechnu negativní zátěž z minulých a současných vtělení. Potom se již duše nemusí inkarnovat . . .

 

Planeta Země tedy v současnosti slouží jako „výcvikové středisko“ pro duše s karmou. Jsou mezi námi ovšem i duše, které karmické zatížení nemají, a přišly se inkarnovat pouze proto, aby nám pomohly na cestě našeho duchovního růstu . . .